Word jij onze nieuwe Werkvoorbereider met passie voor sanitair en badkamers?

 Als werkvoorbereider weet jij dat geen dag hetzelfde is! Jij weet als geen ander de projecten soepel te laten verlopen, dat de materialen altijd voorradig zijn en steun je onze montageploeg daar waar nodig. Ben je een een technisch onderlegde collega waar we op kunnen bouwen? Dan komen we graag met jou in contact!

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider ben jij de spil in het succesvol afronden van elk project.

Je analyseert tekeningen en maakt gedetailleerde werkinstructies voor onze montageploeg. Je zorgt ervoor dat de juiste materialen altijd op voorraad zijn en staat dagelijks nauw in contact met monteurs en tegelzetters voor technische instructies en aanwijzingen.

Kortom, een veelzijdige functie waarin je samen met je collega’s streeft naar het beste eindresultaat voor onze klanten.

In onze gereedschapskist hebben wij voor jou:

 • Opleiding- en ontwikkelmogelijkheden om het beste uit jezelf te halen;
 • Mogelijkheid tot opnemen verlof buiten de ‘bouwvak’;
 • Mocht je overuren maken worden deze netjes uitbetaald;
 • Familiebedrijf met een open informele cultuur waar iedereen elkaar kent;
 • Fijne collega’s waar je mee samenwerkt;
 • Leuke activiteiten en uitjes.

Dit zit in jouw gereedschapskist:

 • Je bent een fijne collega, niet alleen vakinhoudelijk maar ook als persoon;
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt ervaring in de installatie-, bouw of sanitair branche;
 • Je bent een fijne gezellige collega met gezonde dosis humor;
 • Je kunt je flexibel opstellen en hebt een klant -en servicegerichte instelling en bent stressbestendig;
 • Je communiceert makkelijk in het Nederlands.

Bekijk onze vacatures​

Installatie monteur

Als installatiemonteur w/u op onze serviceafdeling werk je aan korte tot middellange klussen (1 tot 14 dagen) in de regio. Samen met jouw collega installatiemonteurs houd je je bezig met het vervangen, repareren, onderhouden en controleren van diverse soorten installaties in de nieuwbouw/renovatie van particulieren woningen of kleine utiliteit. Bijvoorbeeld gas-, centrale verwarming- en waterinstallaties. Daarnaast werken onze installatiemonteurs ook met de nieuwste koude- en warmtetechnieken zoals airco's, warmtepompen en ben je een belangrijke schakel in de energietransitie.
Solliciteer nu of stel je vraag aan onze collega Tamara.

Service Technicus

Jouw dagen zijn zo gevarieerd! De ene dag hou je jezelf bezig met ketelhuizen op het dak, de andere dag ben je in overleg met de technische dienst bij een van jouw klanten, de dag erna ga je op pad met een tekening en verdiep je jezelf in de materie van luchtkanalen om het goed te kunnen inregelen. Denk aan locaties als grotere scholen, sporthallen, zorginstellingen, productiebedrijven, machinebouwers maar ook ziekenhuizen met veel regeltechniek en warmtepompinstallaties.
Solliciteer nu of stel je vraag aan onze collega Tamara.

Gebr. Janssen

Gebr. Janssen uit Beugen, of kortweg Janssen Beugen, is een gerenommeerd bedrijf in sanitair, dakbedekking, riool- en installatietechniek. Kwaliteit en vakmanschap, daar staan we voor. Dag in, dag uit, al meer dan 125 jaar. Of we nu in de badkamer, op het dak of ondergronds werken. Voor bedrijven en particulieren. Innovatief of 'gewoon' degelijk, Janssen Beugen maakt het.

Ontmoet ons team

Elke dag staan onze 160 vaste collega's klaar om jou en onze klanten te helpen.
Onze collega's zetten een stapje extra voor elkaar, helpen elkaar vakinhoudelijk verder te ontwikkelen en ook op persoonlijk vlak staan we voor elkaar klaar.

gebroeders janssen teamfoto

Enthousiast geworden of heb je vragen?

Onze collega Tamara Swartjes, Recruiter staat klaar om je sollicitatie te ontvangen en/of al jouw vragen te beantwoorden. Neem contact met haar op via mail, whatsapp of vul het formulier hieronder in.

Neem contact met ons op