Vacature Projectleider

Vrijheid

Je krijgt alle kansen, vertrouwen en commitment. We steunen elkaar en zijn er voor elkaar.

Collegialiteit

We zijn betrokken met elkaar en vinden het leuk om samen een project tot een geheel te maken

Ontwikkeling

Je kunt worden wat je wilt! Volg een opleiding, behaal een certificaat en ontwikkel jezelf naar jouw volgende functie.

Overuren betaald

Als je (vrijwillig) overuren maakt, dan krijg je die gewoon betaald. Dat is bij ons heel normaal.

'Bij Gebr. Janssen is de projectleider echt een techneut'

Een week uit het leven van een Projectleider

In deze brede rol is elke dag van de week anders! De ene dag ben je op kantoor om een project voor te bereiden en de (financiële) planning bij te sturen. De andere dag ben je op locatie in de regio voor een inspectie en om de monteurs en onderaannemers aan te sturen. Je wordt vaak ook ‘geleefd’ door de opdrachtgevers dus soms ben je nog maar net een uur op kantoor en ga je toch weer naar locatie. Vergaderingen? Daar doen we zo weinig mogelijk aan!

We werken met elkaar aan projecten met een omvang van 25 duizend euro tot 1,5 miljoen euro.
Kortom, een afwisselende uitdagende functie! Jouw vakbekwaamheid, inventiviteit en klantvriendelijke instelling maken jou tot het visitekaartje van het bedrijf

Projecten

Dagelijks kun je meewerken aan vele mooie, uitdagende en technische projecten. Bekijk onze projecten waar we van A tot Z onze opdrachtgevers hebben mogen voorzien van duurzame toepassingen binnen de installatietechiek.

Bekijk hier 3 van onze projecten

Projectleider Rick over zijn werk

"Ik ga elke dag met plezier mijn bed uit om richting werk te gaan. Met name vanwege de fijne sfeer onderling en de vrijheid in mijn werk. Ik kan mijn eigen werkzaamheden plannen en ik mag overal over meedenken en in mee beslissen.

Het werken en sparren met monteurs en samen iets moois opbouwen vind ik het leukste aan mijn functie. Gewoon van niets in de grond tot uiteindelijk samen een project opleveren en een tevreden klant, daar doe ik het voor!

De deur staat altijd bij iedereen open, ook bij de directie loop je gewoon naar binnen. Je kunt dus écht bij iedereen terecht met vragen, van installatietechniek tot service tot dakbedekking. Het kennisniveau ligt hoog over de verschillende afdelingen. Maar ook wanneer je ergens privé mee zit kun je bij jouw collega’s terecht. "

Rick

Projectleider

In onze projectkoffer hebben wij voor jou:

 • Salaris tussen de 3000 en 4500 euro bruto per 4 weken op basis van jouw kennis en ervaring die je meebrengt;
 • Opleiding- en ontwikkelmogelijkheden om het beste uit jezelf te halen;
 • Mobiele telefoon, laptop en leaseauto;
 • Eventuele (vrijwillige) overuren worden gewoon netjes uitbetaald;
 • Mogelijkheid tot opnemen verlof buiten de ‘bouwvak’;
 • Familiebedrijf met een open informele cultuur waar iedereen elkaar kent;
 • Fijne collega’s waar je mee samenwerkt;
 • Leuke activiteiten en uitjes.

Dit zit in jouw projectkoffer:

 • Een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld richting (werktuig)bouwkunde of HIT (Hogere Installatietechniek);
 • Ervaring als projectleider mag, maar hoeft niet. Veel belangrijker vinden wij jouw inzet en gedrevenheid die je meeneemt naar Gebr. Janssen. Als ervaren projectleider kun je solliciteren, maar ook als je vanuit een andere rol wilt doorgroeien nodigen we je van harte uit om kennis te maken.
 • Je bent analytisch en hebt affiniteit met financiën;
 • Je bent een aanpakker. Als collega’s werk je samen aan een mooi resultaat. Soms zet je voor jouw collega nét dat stapje extra of zet je dat stapje extra zodat de klus kan worden afgerond naar tevredenheid van de klant.

Bekijk onze vacatures​

Projectleider

Als (Aankomend) Projectleider W Installaties geef je functioneel leiding aan de monteurs en onderaannemers binnen de jou toebedeelde projecten. Je rapport direct aan de directie. Verder ben je geheel zelf verantwoordelijk voor verdere afstemming met de klant, bijwonen van vergaderingen bij de opdrachtgever, terugkoppeling en actie aangaande de uitkomsten en details. De installatie vraagstukken die hieruit voortvloeien werk jij verder uit.

Jouw verantwoordelijkheid is om het ontwerp zodanig te verwerken dat de selecties van materialen zoals slagvaardig en vooral zorgvuldig gebeurt met gebruik van de nieuwste innovatieve toepassingen. Je bereidt ook de financiële stukken voor zodat je als projectleider beslagen ten ijs komt en het project en ons bedrijf kan vertegenwoordigen. Daarnaast werk je zeer nauw samen met de andere projectleiders en de medewerkers van de afdeling service & planning en draag je bij als spin in het web qua coördinatie intern.

Solliciteer nu of stel je vraag aan onze collega Tamara.

Gebr. Janssen

Gebr. Janssen uit Beugen, of kortweg Janssen Beugen, is een gerenommeerd bedrijf in sanitair, dakbedekking, riool- en installatietechniek. Kwaliteit en vakmanschap, daar staan we voor. Dag in, dag uit, al meer dan 125 jaar. Of we nu in de badkamer, op het dak of ondergronds werken. Voor bedrijven en particulieren. Innovatief of 'gewoon' degelijk, Janssen Beugen maakt het.

Ontmoet ons team

Elke dag staan onze 160 vaste collega's klaar om jou en onze klanten te helpen.
Onze collega's zetten een stapje extra voor elkaar, helpen elkaar vakinhoudelijk verder te ontwikkelen en ook op persoonlijk vlak staan we voor elkaar klaar.

gebroeders janssen teamfoto

Enthousiast geworden of heb je vragen?

Onze collega Tamara Swartjes, Recruiter staat klaar om je sollicitatie te ontvangen en/of al jouw vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op