Vacature Service Technicus

Goed gereedschap

Zo belangrijk om je werk goed te kunnen doen. Is er iets stuk of heb je iets nodig, dan bestellen we het gewoon.

Servicebus naar huis

Als je storingsdienst hebt, kan de bus gewoon mee naar huis.
Wel zo makkelijk!

Ontwikkeling

Je kunt worden wat je wilt! Volg een opleiding, behaal een certificaat en ontwikkel jezelf naar jouw volgende functie.

Overuren betaald

Als je overuren maakt, dan krijg je die gewoon betaald. Dat is bij ons heel normaal.

'Iedereen kent elkaar dus je bent geen nummer'

Een week uit het leven van een Service Technicus

Elke dag van de week is anders! De ene dag hou je jezelf bezig met de ketelhuizen op het dak, de andere dag ben je in overleg met de technische dienst bij een van je klanten, de dag erna ga je op pad met een tekening en verdiep je jezelf in de materie van luchtkanalen om het goed te kunnen inregelen. Denk aan locaties als grotere scholen, sporthallen, zorginstellingen, productiebedrijven, machinebouwers maar ook ziekenhuizen met veel regeltechniek en warmtepompinstallaties. Kortom, een afwisselende uitdagende functie! Jouw vakbekwaamheid, inventiviteit en klantvriendelijke instelling maken jou tot het visitekaartje van het bedrijf.

Projecten

Dagelijks kun je meewerken aan vele mooie, uitdagende en technische projecten. Bekijk onze projecten waar we van A tot Z onze opdrachtgevers hebben mogen voorzien van duurzame toepassingen binnen de installatietechiek.

Bekijk hier 3 van onze projecten

Service Technicus Jeroen over zijn werk​

"Door de verschillende werkzaamheden, projecten en uitdagingen van CV ketel tot luchtbehandeling, koeling en warmtepompen is geen dag hetzelfde. Ook vind ik het erg leuk dat ik zo veel op pad ben.

Gebr. Janssen is een aardig groot bedrijf maar wel met het gevoel van een klein familiebedrijf. We werken aan best mooie projecten wat je bij een kleinere installateur niet hebt. Bijvoorbeeld voor de Veiligheidsregio en voor diverse zorginstellingen.

Medewerkers goed betalen vinden ze bij Gebr. Janssen belangrijk en daar zijn ze niet misselijk in! Ook gebruiken we goed gereedschap, alles op accu. Mocht je iets missen of iets beters weten, wordt dit gewoon besteld voor je.

Voor mij was de reden om bij Gebr. Janssen te gaan werken met name de opleidingen en cursussen die ze bieden. Als er iets nieuws komt binnen ons vakgebied van warmtepompen bijvoorbeeld, hoef je maar naar kantoor te lopen en worden cursussen gelijk geregeld."

Jeroen Toonen

Service Technicus​

In onze gereedschapskist hebben wij voor jou:

 • Salaris tussen de 2200 en 3600 euro bruto per 4 weken op basis van jouw kennis en ervaring die je meebrengt;
 • Opleiding- en ontwikkelmogelijkheden om het beste uit jezelf te halen;
 • Mobiele telefoon en gevulde bus met goed gereedschap van de zaak die mee naar huis mag tijdens storingsdiensten;
 • Mogelijkheid tot opnemen verlof buiten de ‘bouwvak’;
 • Mocht je overuren maken worden deze netjes uitbetaald;
 • Familiebedrijf met een open informele cultuur waar iedereen elkaar kent;
 • Fijne collega’s waar je mee samenwerkt;
 • Leuke activiteiten en uitjes.

Dit zit in jouw gereedschapskist:

 • Een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 of 4. Indien je in je laatste jaar zit kun je jezelf ook al aanmelden;
 • Je bent een fijne collega, niet alleen vakinhoudelijk maar ook als persoon;
 • Je bent een aanpakker. Als collega’s werk je samen aan een mooi resultaat. Soms zet je voor jouw collega nét dat stapje extra of zet je dat stapje extra zodat de klus kan worden afgerond naar tevredenheid van de klant.

Bekijk onze vacatures​

Installatie monteur

Als installatiemonteur w/u op onze serviceafdeling werk je aan korte tot middellange klussen (1 tot 14 dagen) in de regio. Samen met jouw collega installatiemonteurs houd je je bezig met het vervangen, repareren, onderhouden en controleren van diverse soorten installaties in de nieuwbouw/renovatie van particulieren woningen of kleine utiliteit. Bijvoorbeeld gas-, centrale verwarming- en waterinstallaties. Daarnaast werken onze installatiemonteurs ook met de nieuwste koude- en warmtetechnieken zoals airco's, warmtepompen en ben je een belangrijke schakel in de energietransitie.
Solliciteer nu of stel je vraag aan onze collega Tamara.

Service Technicus

Jouw dagen zijn zo gevarieerd! De ene dag hou je jezelf bezig met ketelhuizen op het dak, de andere dag ben je in overleg met de technische dienst bij een van jouw klanten, de dag erna ga je op pad met een tekening en verdiep je jezelf in de materie van luchtkanalen om het goed te kunnen inregelen. Denk aan locaties als grotere scholen, sporthallen, zorginstellingen, productiebedrijven, machinebouwers maar ook ziekenhuizen met veel regeltechniek en warmtepompinstallaties.
Solliciteer nu of stel je vraag aan onze collega Tamara.

Gebr. Janssen

Gebr. Janssen uit Beugen, of kortweg Janssen Beugen, is een gerenommeerd bedrijf in sanitair, dakbedekking, riool- en installatietechniek. Kwaliteit en vakmanschap, daar staan we voor. Dag in, dag uit, al meer dan 125 jaar. Of we nu in de badkamer, op het dak of ondergronds werken. Voor bedrijven en particulieren. Innovatief of 'gewoon' degelijk, Janssen Beugen maakt het.

Ontmoet ons team

Elke dag staan onze 160 vaste collega's klaar om jou en onze klanten te helpen.
Onze collega's zetten een stapje extra voor elkaar, helpen elkaar vakinhoudelijk verder te ontwikkelen en ook op persoonlijk vlak staan we voor elkaar klaar.

gebroeders janssen teamfoto

Enthousiast geworden of heb je vragen?

Onze collega Tamara Swartjes, Recruiter staat klaar om je sollicitatie te ontvangen en/of al jouw vragen te beantwoorden. Neem contact met haar op via mail, whatsapp of vul het formulier hieronder in.

recruiter tamara swartjes - gebroeders janssen beugen

Neem contact met ons op