PROJECTEN

Verduurzaming Pacoma Malden

Gebr. Janssen heeft het gebouw van Pacoma Malden mogen verduurzamen met o.a. klimaatinstallaties en gebouwbeheersystemen.

Uitbreiding kantoor en fabricagehal

Penn Color in Venraij maakt nu gebruik van zowel duurzaam opgewekte energiestromen, als restenergiestromen die worden ge- en herbruikt voor verwarming en/of koeling.

40 appartementen in Waalre

We hebben de complete w-installatie verzorgd, bestaande uit een individuele lucht-/waterwarmtepomp met warmwatervoorziening en koeling per wooneenheid.

Wil je ook bijdragen aan onze projecten?

Een dag uit het (project)leven van onze medewerker Nick Egelmeers

Ik ben 11 jaar geleden als technisch tekenaar bij de Gebr. Janssen begonnen. Mijn werk was toen het opzetten van het tekenwerk voor opdrachtgevers maar zeker voor onze monteurs. Dit doe ik nog steeds, maar tegenwoordig doe ik er ook een deel projectleiding bij. Deze combinatie vind ik persoonlijk erg fijn. Je hebt op deze manier zelf veel in de hand en kunt hier dan ook zelf sturing aan geven. Ook de diversiteit aan werkzaamheden maakt ons vak zo leuk. Er is geen dag hetzelfde. De ene dag zit je op kantoor de werkvoorbereiding te doen, terwijl je de volgende dag met opdrachtgevers aan tafel zit om te horen wat ze graag voor installatie in hun nieuwe pand zouden willen. Niet allen het werk maar ook het contact met collega’s, opdrachtgevers, klanten en leveranciers maakt dat ik bij Gebr. Janssen op mijn plek zit.

Arsenaal Grave
Als Gebr. Janssen hebben wij de werktuigbouwkundige installaties van het Arsenaal weer up-to-date gebracht. Zo zijn het complete ketelhuis en de regeltechniek vervangen en gemoderniseerd. Ook het sanitair en toiletgroepen zijn aangepakt.
Nadat het gebouw een jaar of negen leegstond, zijn wij in februari 2020 aan de klus begonnen. “Er stond meer dan een meter water in de kelder waar ook een deel van de verwarmingsinstallatie stond. Deze moest vervangen worden. Sensoren op de vloer zorgen vanaf nu voor een tijdige waarschuwing.” We zijn nu bijna klaar: de entree wordt helemaal nieuw en zo kijk je straks door glazen wanden door het gebouw. Hoewel niet al ons werk direct zichtbaar is, is het prachtig om te zien hoe dit bijzondere pand elke week weer een stukje verder opknapt.”

Veiligheid Regio Gelderland Zuid Dukenburg Nijmegen
Nadat we als Gebr. Janssen meerdere kleinere klussen voor de Veiligheidsregio Gelderland Zuid hebben mogen doen kreeg Gebr. Janssen de vraag om mee te denken over een klimaatprobleem bij de brandweerkazerne op Dukenburg te Nijmegen. Het werd veel te warm op de slaapkamers. De wel verdiende nachtrust van de brandweermannen van de 24-uurs dienst was in het geding. Na goed overleg met de Veiligheidsregio en de adviseur hebben we als Gebr. Janssen een installatie kunnen maken die op ruimte niveau te regelen is en die aan alle verwachtingen voldoet. Misschien wel iets te goed. Men heeft al geklaagd dat het af en toe te koud is!

Mola Beugen
Nadat we als Gebr. Janssen 11 jaar geleden betrokken waren bij de bouw van het pand van Mola te Beugen zijn we dit jaar gestart met de uitbreiding van het kantoor. Op verzoek van de directie van Mola is hetzelfde bouwteam van toen, Martens Bouw, Nabuurs Elektro en Gebr. Janssen aan tafel gaan zitten om alle installaties op een juiste manier in het gebouw te integreren. Door gebruik te maken van de warmte en koude die vrijkomt in het productieproces kunnen wij als Gebr. Janssen het klimaat in het kantoor van Mola zo regelen zodat er ook in het nieuwe kantoor weer op een prettige manier gewerkt kan worden. 

Een greep uit onze projecten

Verduurzaming Pacoma Malden

Voor Pacoma Malden hebben we hun bestaande bedrijfspand voorzien van duurzame klimaatinstallaties.

Denk hierbij aan een nieuwe water/waterwarmtepomp, maar ook het binnenklimaat wordt nu per vertrek met een Priva gebouwbeheersysteem geregeld.

Hierdoor is er gelijktijdige verwarming en koeling mogelijk middels vloerverwarming, luchtbehandeling en inductie units.

Uitbreiding kantoor en fabricagehal Penn Color

Voor Penn Color in Venraij hebben wij een uitbreiding van het kantoorgedeelte en fabricagehal gedaan.

Hierbij is gebruik gemaakt van zowel duurzaam opgewekte energiestromen, als restenergiestromen. Beide worden ge- en herbruikt voor verwarming en/of koeling van de kantoren, fabricagehal en de fabricage processen. Voor de sturing van deze processen is een custom made Priva meet en regelsysteem ontwikkeld.

40 nieuwe appartementen in Waalre

Het appartementencomplex in Waalre is een Design & Build project.

Op basis van Art Impressions en bouwkundige tekeningen, regel- en wetgeving en taakstellend budget, is dit complex door ons voorzien van een complete w-installatie, bestaande uit een individuele lucht-/waterwarmtepomp met warmwatervoorziening en koeling per wooneenheid.

Ook de parkeergarage voldoet aan alle eisen, denk hierbij aan ventilatie en brandveiligheid.

Nieuwsgierig geworden of heb je vragen?

Neem contact met ons op via onderstaande buttons!