Werken & Leren

Afwisseling

Al onze functies zijn heel breed ingestoken, zo heb je altijd genoeg uitdaging en afwisseling en leer je zo veel mogelijk in een korte tijd!

Collegialiteit

Je krijgt goede begeleiding van collega's. We zijn betrokken met elkaar en werken graag samen.

Ontwikkeling

Je kunt worden wat je wilt! Volg een opleiding, behaal een certificaat en ontwikkel jezelf naar jouw volgende functie.

Vertrouwen

Je krijgt alle kansen, vertrouwen en commitment. We steunen elkaar en zijn er voor elkaar.

'Bij Gebr. Janssen is het gewoonweg goed geregeld'

Een week tijdens het werken & leren

Elke dag is anders en dat maakt werken in de installatietechniek dan ook zo leuk! Je leert het vak dan ook van diverse ervaren vakgenoten die het allemaal leuk vinden om jou hun werk te laten zien en te leren.

De ene dag ga je met een monteur mee naar een klant om een probleem te verhelpen. De andere dag maak je een tekening en weer een andere dag ben je bezig met een calculatie of engineer. Kortom geen dag is hetzelfde bij Gebr. Janssen!

Projecten

Dagelijks kun je meewerken aan vele mooie, uitdagende en technische projecten. Bekijk onze projecten waar we van A tot Z onze opdrachtgevers hebben mogen voorzien van duurzame toepassingen binnen de installatietechiek.

Bekijk hier 3 van onze projecten

Leerlingmonteur Jona over zijn werk


"Op zaterdagen waste ik de bussen bij Gebr. Janssen in Beugen als bijbaan. Ik wilde eigenlijk lasser worden maar nadat ik diverse mensen binnen Janssen had gesproken wilde ik toch meer weten van de Installatietechniek.

Robert van den Heuvel heeft me toen geholpen om in contact te komen met het opleidingsbedrijf voor de elektro en installatietechniek IW - Zuid Oost. Via hen ben ik in 2019 het BBL traject gestart bij Gebr. Janssen en inmiddels mijn niveau 2 al afgerond en nu niveau 3 aan het volgen. Daarna zou ik graag verder willen leren in de koeltechniek.

Op dit moment maak ik ook kennis met een andere tak van sport binnen Janssen en ben ik lekker buiten werkzaam bij Janssen Dakbedekkingen. Nu verricht ik zinkwerkzaamheden en ik heb het hier super naar mijn zin vanwege de collega’s en de afwisseling. Bij Janssen Beugen is gewoon alles altijd goed geregeld en je krijgt alle kansen en begeleiding. Hierdoor ga ik met plezier iedere dag naar het werk!"

Jona Tebarts

Leerlingmonteur

In onze werk-koffer hebben wij voor jou:

  • Een samenwerking met de opleider IWZO;
  • Opleiding- en ontwikkelmogelijkheden en goede begeleiding om het beste uit jezelf te halen;
  • Familiebedrijf met een open informele cultuur waar iedereen elkaar kent;
  • Fijne collega’s waar je mee samenwerkt;
  • Leuke activiteiten en uitjes!

Dit zit in jouw leer-koffer:

  • Je volgt een technische MBO of HBO opleiding;
  • Je bent leergierig;
  • Je bent een aanpakker. Als collega’s werk je samen aan een mooi resultaat. Soms zet je voor jouw collega nét dat stapje extra of zet je dat stapje extra zodat de klus kan worden afgerond naar tevredenheid van de klant.

Bekijk onze mogelijkheden​

BBL

Je kunt bij ons bijvoorbeeld een volledig bekostigde en geaccrediteerde BBL-opleiding volgen. Dit betekent dat je één dag per week naar school gaat en vier dagen per week praktijkervaring opdoet in het werkveld. Welke opleiding kies jij?

Informeer of stel je vraag aan onze collega Tamara.

Snuffelstage

Eindelijk is het zo ver, je snuffelstage! Je gaat een kijkje nemen hoe het in de praktijk werkt. De installatietechniek is zeer divers en doordat je mee naar klanten gaat leer je meteen hoe het is om te werken in het werkveld.

Informeer of stel je vraag aan onze collega Tamara.

Gebr. Janssen

Gebr. Janssen uit Beugen, of kortweg Janssen Beugen, is een gerenommeerd bedrijf in sanitair, dakbedekking, riool- en installatietechniek. Kwaliteit en vakmanschap, daar staan we voor. Dag in, dag uit, al meer dan 125 jaar. Of we nu in de badkamer, op het dak of ondergronds werken. Voor bedrijven en particulieren. Innovatief of 'gewoon' degelijk, Janssen Beugen maakt het.

Ontmoet ons team

Elke dag staan onze 160 vaste collega's klaar om jou en onze klanten te helpen.
Onze collega's zetten een stapje extra voor elkaar, helpen elkaar vakinhoudelijk verder te ontwikkelen en ook op persoonlijk vlak staan we voor elkaar klaar.

gebroeders janssen teamfoto

Enthousiast geworden of heb je vragen?

Onze collega Tamara Swartjes, Recruiter staat klaar om je sollicitatie te ontvangen en/of al jouw vragen te beantwoorden.

recruiter tamara swartjes - gebroeders janssen beugen

Neem contact met ons op